Om M&C Hansen

Vi er to brødre som i mange år har haft duer sammen. Det hele startede tilbage i starten af 80'erne, da vi anlagde det første dueslag i en forladt have ved siden af vort hjem. Her havde vi forskelligt fjerkræ - duer, høns og andre fugle - og vi brugte megen tid hos forskellige folk med fugle i fuglekolonier o.s.v.

Nogle år senere fandt vi faktisk ud af, at der boede en mand ikke langt væk, som havde brevduer, og vi sneg os forsigtigt ind i haven til ham og spurgte om vi ikke måtte se hans fugle. Og det blev starten til det hele - vi kunne hurtigt se, at det var meget mere spændende med brevduer - nu kunne vi jo også konkurrere med duerne.

Den meget søde og rare duemand, som i løbet af årene har været som en anden far for os, gav os vores første brevdue. Og i løbet af kort tid blev vi også inviteret med ned i den lokale dueforening, 023 Aalborg - og her har vi mere eller mindre haft vores gang siden.

I dag har vi en gejst større end nogen sinde. Det er skønt at have en hobby sammen som brødre. Det kan stærkt anbefales!

Dueslaget stod indtil for kort tid siden hos vores forældre, men nu har vi delt duerne i to afdelinger, så flyveduerne er hos Christian og avlsduer er hos Martin.

Christian er 41 år gammel - uddannet Socialrådgiver - arbejder i M&C Hansen A/S. Han er gift med Malene og de har 3 børn.
Martin er 44 år gammel - uddannet Datamatiker - arbejder i M&C Hansen A/S. Han er gift med Kristin og de har 1 barn.© Copyright/ansvar M&C Hansen 1998-2022 - Kontakt Os 1